2012. február 12., vasárnap

Amikor a szerelem elmúlik.

Hogy csak két emberen múlik? Hogy biztosan lehet tenni ellene? Hogy nem szabad hagyni kialudni a tüzet? Nem hiszem, hogy ez mindig segít.
Látom, hogy van valaki más aki teszik neked... Tudom, hogy nincs közöd hozzá lehet, hogy csak az érdeklődésed keltette fel, időnként rágondolsz, összehasonlítasz vele. Idegesítenek az eddig szeretett, vagy csak eltűrt tulajdonságaim.  Amikben nincs semmi idegesítő, egyszerűen csak mások mint az övéi... Amiket esetleg még nem is ismersz, csak elképzeled milyen lehet. Na ezekkel az álmokkal, fantáziákkal tényleg nehéz versenyezni. Hiányolsz belőlem olyan dolgokat, amik sohasem voltak bennem, de eddig nem is hiányzott. Egyszerűen unsz engem.
Az a baj, hogy én is téged... Fáradt vagyok... Bizonyos dolgok engem is zavarnak, csak már nem mondom... Például, hogy hazudsz, hogy ígérsz, majd nem tartod be, hogy elhanyagolsz, hiába teszek bármit, te csak látszólag teszel meg mindent azért, hogy ez megváltozzon. Van amit már szóvá sem teszek, na ez a csendes halál... Van viszont olyan, amit szóvá teszek. Te ígérsz, majd marad minden a régiben... Már nem is akarok tenni semmit, hogy megmentsünk azt amit nem lehet.

Én is másra vágyom...

Tetszünk egymásnak, avagy a tetszel jelek


Annyiszor olvastunk már ezekről a jelekről, valahogy mégsem mindig sikerül megvalósítani, avagy észrevenni őket, ha megtetszik nekünk valaki. Pedig ez a lényegtelennek és véletlenszerűnek tetsző első öt lépés döntő fontosságú az új kapcsolat szempontjából. Íme egy kis ismétlés:

Ha valaki más neműek társaságába kerül a testében fiziológiai változások mennek végbe, a viselkedése is megváltozik. Csökken a szem táskássága, megszűnik a löttyedt tartás, a mellkas kidüllesztődik, has behúzódik, az egész megjelenése fiatalosabb lesz. A férfi felszegi fejét, állát, hogy dominánsabb benyomást keltsen. A nő is kidomborítja mellkasát, félrebillenti a fejét, a hajával játszik, a csuklóját mutogatja. Ezeket a változásokat leginkább strandon lehet megfigyelni, amikor a nő és a férfi szembe mennek egymással a pillantásuk találkozik, és  miután elmennek egymás mellett, visszaáll az eredeti helyzet. Mivel a máshol megfigyelhető udvarlási szokások tanultak, mesterkéltek lehetnek. A fentiek önkéntelenek.
Attól lesz valaki szexi az eltérő neműek szemében, ha nemi különbözőségét reflektorfénybe állítja. A nő sikere azon múlik az intim kapcsolatokban, mennyire tud udvarlási jeleket küldeni a férfinak, és hogyan tudja a dekódolni a válaszjelzéseket. Tehát a nő kezdeményez azzal, hogy finom jeleket, küld a férfinak, aki a zöld jelzést látva lép, és megteszi az "első" lépést. Ha tehát egy férfi átvág egy szórakozóhelyen és megszólít egy nőt, azt többnyire azért teszi, mert a nő testbeszédével, mozdulatai sorozatával jelezte felé, hogy tetszik neki, szabad az út.

Íme tehát a csábítás folyamata:

1. Szemezés: A nő körülnéz a szórakozóhelyen, meglátja a neki tetsző férfit. Megvárja amíg a férfi észreveszi, majd öt másodpercig szemez vele, és elfordítja tekintetét. A férfi ezután azt figyeli, hogy megismétli-e a nő az előbbi mozdulatsort. Mivel a férfiak testbeszédértés terén lassabbak a nőknél, háromszori ismétlés kell, amíg a férfi felfogja miről van szó. :-) Jellemző...

2. Mosoly: Ha nő mosolyog azt jelzi a férfinak, hogy szabad az út. De mivel nem minden férfi tudja értelmezni ezt a jelet, sokszor nem tesz semmilyen lépést. A nők pedig azt a következtetést vonják le, hogy nem érdeklik a férfit. Mosoly nélkül viszont nem lehet siker.

3. Magakelletés: A nő kihúzza magát, lábát térdnél, vagy bokánál keresztbe teszi. Ha áll csípőjét oldalra billenti, fejét félrehajtja, így teszi szabaddá a nyakát. Amikor a haját babrálja, ruháját, ékszereit igazgatja,  mindezzel az sugallja férfinek, hogy neki szépítkezik. Erre a férfi hasbehúzással, mellkidüllesztéssel, ruhaigazgatással, hüvelykujj övbe akasztásával reagál. Mind a ketten egymás felé fordítják a testüket, és a lábfejüket is.

4. Beszélgetés: A férfi odamegy a nőhöz, és társalgást kezdeményez, többnyire valamilyen kockázatmentes közhellyel, melynek egyetlen célja, hogy megtörje a jeget.


5. Érintés: A nő alkalmat keres, hogy könnyedén megérintse a férfi karját, akár látszólag véletlenül, akár készakarva. A kéz megérintése az intimitás magasabb fokát jelzi, mint a karé. Az érintés különböző fokozatait aztán a nő megismétli, hogy megtudja, örül-e neki a férfi, és hogy tudtára adja, nem volt véletlen az első. A váll futó megérintése azt üzeni, hogy a nőnek fontos a férfi megjelenése. A kézfogás az érintési szakasz gyors elérésének eszköze.


Forrás: Allan és Barbara Pease: A testbeszéd enciklopédiája

Holnap kipróbálom... ;-)




2012. február 6., hétfő

Herczku Ágnes - Nikola Parov - Volt nékem szeretőm

Egy másik nagy kedvenc...:-)


Miért viselkedik a férfi hűvösen?

Sokszor azt vettem észre, hogy annak ellenére, hogy láthatóan tetszem a férfinak, távolságtartóan viselkedett velem...
Először magamban kerestem a hibát, mondván én vagyok az aki nem ad egyértelmű, jeleket, és én vagyok az aki megközelíthetetlennek látszom, aki viselkedésemmel elbizonytalanítom a leghatározottabb, legtökösebb pasit is stb. Majd megpróbáltam kicsit fesztelenebbül, közvetlenebbül viselkedni, és sok esetben valóban ez volt a titok nyitja, mert a férfiak egy széles őszinte mosolytól, egy kis bátorítástól, tüzes pillantástól, kétértelmű megjegyzéstől valóban bátrabbak lesznek.
Volt viszont a férfiaknak egy részre, aki mindezek ellenére is megközelíthetetlen volt, miközben titokban bámult, a szemét rajtam felejtve, sóvárgón, kíváncsiskodott, rólam érdeklődött nyomozott utánam, mindezt persze gondosan tagadva. Aki véletlenül mindenütt ott volt ahol én, hogy aztán egész idő alatt úgy tegyen mintha ott sem lennék... Mintha nem lennék több számára mint más nők. Sőt más nőkkel nagyon is tudott fesztelen lenni. Mégcsak barátnőjük, párjuk, feleségük sem volt.
Egy tapasztalt férfi barátom világosított fel a fenti viselkedés okára. Azt mondta a férfiak akkor viselkednek hasonlóan, ha mélyen érinti őket a nő, és ezt még maguknak sem akarják elismerni. Vagyis, ha a férfi hideg és távolságtartó, az lehet annak az oka is, hogy felkavarodtak az érzelmei, és így próbálja megvédeni magát az intenzív érzelmektől. Na, jó, de akkor mit tehetnék én? Semmit mondta. A döntés az övé... Akkor is, ha ő erre nem ébred rá.

2012. február 5., vasárnap

2012. február 4., szombat

Érzéki szex...

...A fantasztikus este, és a bor megtette a hatását... Nagyon vágyom Rád, és már nem akarok többet várni... Lassan közelebb lépnék Hozzád, nedves, forró ajkammal finoman megcsókolom az ajkad, először csak játszom vele, megnyalom, apró csókokkal kényeztetem, majd megkeresi a nyelvem a nyelvedet, és lassan kényeztetlek. Végigsimítom a fogaidat, megízlelem a szád ízét, és egyre mohóbban csókollak úgy mintha fel akarnálak falni. Te is elvezed, tudom, a csók közben felnyögsz, és érzem a vágyadat.... Olyan régen várok rád, hozzásimulok, átölellek... A mellem, a csípőm, és a hasam az izmos mellkasodhoz ér, és forró vágy önt el, csak arra tudok gondolni, hogy ma éjjel a Tiéd leszek, teljesen a Tiéd, megadom magam Neked... Az érintésed éget, és minden mozdulatod gyönyört okoz...
Csók közben végigsimítom a hátadat, az izmos, szőrös mellkasodat, a tarkódat... Izmaid megfeszülnek az érintésemtől, gyengéden masszírozom a hátsódat...  Érzem, hogy nagyon vágysz rám... Kemény vagy, igazi férfi vagy, ezt mindig is tudtam. Rám nézel, a szemedben iszonyatosan perzselő tűz ég, meghalok érted... Teljesen elernyedek a karjaidban, és elakad a lélegzetem, amikor lassan gombról gombra kigombolod a blúzomat, a forró szádba veszed a mellbimbóm... Finoman, de mohón szopod.... A nyelveddel végig simítod a mellkasom, egészen a köldökömig....Teljesen felkínálom magam magam Neked, hagyom, hogy az ágyhoz vezess, és hanyatt dönts engem...
folyt.köv.

2012. február 2., csütörtök

A szemezés


A szemezés olyan, mintha széttárnád a lábad - A tekintet titkairól tabuk nélkül! Hogyan csináld?

Először is tudnod kell, ha szemébe nézel, úgy igazán, és ellenállhatatlanul, akkor kitárulkozol. Legyél őszinte magaddal olyan, mintha lehúznád a slicced, vagy a lábad közét nyitnád szét, hiszen a tekintet összefonódása után már - hacsak nem megálljt parancsol az agyad, egy körülmény, egy élethelyzet – nincs is megállás. A tekinteted kinyitásával, vagyis amikor valóban a másik szemébe nézel, és nem csak zárkózottan a beszéd miatti formaságok miatt rápillantasz, akkor elárulod magad. Ezt be kell vallanod magadnak, és értened kell, a győzelemhez le kell feküdnöd a rohanó vadállat előtt. Ez talán megalázkodás, talán bizonytalan, de bizalom, és odaadás nélkül nincs siker számodra.
Engedd meg magadnak a kinyílást. Nem vagy már kisgyerek, ha fiatal is vagy, annyit láttál, hogy vállalhasd érzelmeid, a szeretet, a vonzódás szép dolog, és ha elutasításban is volt részed, egyet biztosan elmondhatsz magadról, ismét vágyakoztál, és ismét képes lettél volna szeretni. Annyira szép ez!
Azt is tudnod kell, hogy csalódhatsz, aki ilyen kiszolgáltatott, azt becsaphatják, az megjárhatja, hiszen lehet egy játék egy kis eszköz egy kis kaland, amit a buszon pár megálló múlva eldobhatnak. De ha egy idegen tekintetébe nézel - ugyan nem benne van ebben a nagy pakliban, hogy leszáll hamarosan, és továbbáll? Érezd egy kicsit a pillanat hevét, az adott időszak örömét. Ne arra gondolj, ez csak ennyi volt, hanem arra, igen ezt megint átélhettem. Ezzel a mentalitással szerelmes leszel az egész életbe.
A szemezés technikája elsőre egyszerűnek tűnik, de minthogy egy érzékszerv nagyon sok apró rezdülésre képes. Azt tanuljuk róla, ingereket fogadunk be, de ingereket is adhatunk le vele, ugyan ezt valóban tanulni kell.A szemezést nem lehet őszintétlenül csinálni, úgy hamar lebuksz, ha félsz, izgulsz, zavart vagy, vagy még inkább, ha zavarban vagy az látszik a tekinteteden. Akkor a szem zavaros. Akkor előtte mintha számítógép lenne apró hullámok jelennek meg a kötőhártyán. Amikor tiszta és rezdületlen akkor nyitott. Ha pislant, akkor elfáradt gondolod de nem mindegy a pislantás ritmusa. Ha az éppen szívritmussal és akár a magyar népdalok ritmusával egyező negyed, fél, egész ütem, akkor fáradt, gondolkodó, merengő, mérlegelő, ha viszont 3/4-es, vagyis a dumm után még egy szösszenetnyit csukva hagyja szemét akkor zavart és megijedt, akkor kellemetlen helyzetbe került az illető.
Amikor a szemébe nézel, ezért légy nyugodt, akár meredj bele, de ne dülleszd ki a szemed, mert az ijesztő lehet. A szem képes mosolyogni, gondolj arra, hogy épp ezt teszi, mert ettől tiszta és vidám lesz a szem, és tekints úgy erre a szervre, mint amiből sugarak áradnak ki. Ez a szem beszél, a másikhoz szól. Képes rá. Szólítsd meg. Ez az egész az agyadban dől el. Ha kételkedsz magadban tekinteted bizonytalan lesz, és a bizonytalan lápra senki sem épít várat.
Azután, ha ránéztél és elkaptad a pillantását, ne engedd el. Ha lenéz, nézz te is le és lentről felfelé. A tekintet, mintha csak egy kart emelne fel, vagy egy fátylat a másik arca elől, képes a szemközt ülő szemhéját puszta gondolati erővel felemelni, mert a két elme képes hangtalanul kommunikálni egymással.
HídAmikor a szemébe nézel, és az a szem tiszta, akkor megtaláltad, amit kerestél. Nem rezdül a pupilla. Ha semmi sem rezdül, nyíltan hív a keringőre s talán lassú tangóra, ha viszont szemhéja pillái eltakarják az egyenes tiszta tekintetet, szégyelli érzéseit, és zavarban van, ekkor meg kell győznöd, ha kell, már szavakkal. Amikor elérted vadat, még nem győztél, vadász!
Meg kell tartanod, s hazavinned a zsákmányt. S a szemezés esetében ez a bevonzást jelenti. A szem, egy feneketlen kút, amely képes behúzni a másik tekintetét be a szívez a gerinchez a magasba, a lélek helyére a csecsemőmirigyhez vagy egész a lágyékig, hangot adva az állatias, de őszinte ösztönöknek.
A szem nem egyenesen húz be. Ez egy láthatatlan spirál, ami betekergőzik a pupilla közepébe, abba a kis mandulába, a sötét magba, s magával rántja a kiszemelt kedvest. Képzeld el, ezt az erőt, a tiszta tekintetet, amely berántja, el fogja varázsolni, megbabonázza. Úgy férfit, mint nőt. Ha ennek a húzásnak is enged... már régen tiéd szíve... akkor már szeret!

Forrás: harmonet.hu Kiss-Kárpát/részletek

2012. február 1., szerda

A szemed

Gyönyörű acélszürke szempár... Mint a farkasoké. A legjegesebb amit valaha láttam, és egyben a legforróbb, legtüzesebb is... Az egyik percben megfagyaszt, megbénít, a másikban lángra lobbant. Mondd, hogy tudsz ÍGY nézni rám? Soha nem is tetszettek csak a meleg barna, vagy zöldes szemű férfiak... Akkor te mit tudsz ezekkel a jeges szürke szemekkel, a tekinteteddel, ami ennyire vonz, megbabonáz engem? Teljesen beleborzongtam, igen nézz még, és még, mert ebből nem elég.

Egyedülálló vagy?

Bereczki Zoltán & Szinetár Dóra /Rebecca musical részlet

Egy másik nagy kedvenc.